Beckhamov prvi gol za galaktike

Foto: Žurnal24 David Beckham bi po mnenju Rooneyja v prihodnosti lahko postal selektor Anglije.
Angleški nogometni superzvezdnik je debi v prvi postavi moštva Los Angeles Galaxy kronal s prvim zadetkom v dresu novega kluba. Več kot 17.000 navijačev je bilo navdušenih.
Oglej si celoten članek

David Beckham je v polfinalu Super Lige proti D. C. Unitedu zadel s prostega strela. V 27. minuti je s 25 metrov snel pajčevino iz levega zgornjega kota vratarja Troya Perkinsa. "Že ko sem prijel žogo, sem začutil, da bom zadel. Bil je prvi prosti strel, ki sem ga izvedel v zadnjih osmih tednih, zato sem še toliko bolj vesel," je zadetek komentiral Beckham. Becks je podal tudi za drugi gol za končnih 2 : 0, ki ga je v 47. minuti dosegel Landon Donovan. 32-letni Anglež, ki je prevzel kapetanski trak od Donovana, je na igrišču prebil 63 minut. Ob odhodu z igrišča mu je več kot 17.000 navijačev namenilo bučne ovacije.

Oglejte si Beckhamov prvi gol za LA Galaxy:


Beckham vrača z obrestmi.

Bržkone ena tržno najbolj zanimivih športnih osebnosti na svetu David Beckham je tako že začel z obrestmi odplačevati 250 milijonov dolarjev vredno pogodbo pri moštvu Los Angeles Galaxy. Postavni Anglež, ki je v ZDA prišel sredi julija, je zaradi poškodbe na dveh tekmah igral skupaj le 37 minut. Levi gleženj še vedno ni povsem pozdravljen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.