Šport > Nogomet
27 ogledov

Beckhamov prvi gol za galaktike

David Beckham bi po mnenju Rooneyja v prihodnosti lahko postal selektor Anglije. Žurnal24 main
Angleški nogometni superzvezdnik je debi v prvi postavi moštva Los Angeles Galaxy kronal s prvim zadetkom v dresu novega kluba. Več kot 17.000 navijačev je bilo navdušenih.

David Beckham je v polfinalu Super Lige proti D. C. Unitedu zadel s prostega strela. V 27. minuti je s 25 metrov snel pajčevino iz levega zgornjega kota vratarja Troya Perkinsa. "Že ko sem prijel žogo, sem začutil, da bom zadel. Bil je prvi prosti strel, ki sem ga izvedel v zadnjih osmih tednih, zato sem še toliko bolj vesel," je zadetek komentiral Beckham. Becks je podal tudi za drugi gol za končnih 2 : 0, ki ga je v 47. minuti dosegel Landon Donovan. 32-letni Anglež, ki je prevzel kapetanski trak od Donovana, je na igrišču prebil 63 minut. Ob odhodu z igrišča mu je več kot 17.000 navijačev namenilo bučne ovacije.

Oglejte si Beckhamov prvi gol za LA Galaxy:


Beckham vrača z obrestmi.

Bržkone ena tržno najbolj zanimivih športnih osebnosti na svetu David Beckham je tako že začel z obrestmi odplačevati 250 milijonov dolarjev vredno pogodbo pri moštvu Los Angeles Galaxy. Postavni Anglež, ki je v ZDA prišel sredi julija, je zaradi poškodbe na dveh tekmah igral skupaj le 37 minut. Levi gleženj še vedno ni povsem pozdravljen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.