Beckhamov spodrsljaj nasmejal Italijane

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji angleški reprezentant trem klubom najbolj privošči zmago v letošnji Ligi prvakov: Manchester Unitedu , Paris SG in Milanu. Zadnje omenjeni klub pa je Italijane spravil v smeh.
Oglej si celoten članek

Nekdanji angleški reprezentant David Beckham je zaradi izjave ob otvoritvi trgovine Adidasa v Dubaju, da si v letošnji sezoni lige prvakov želi, da bi naslov pripadel enemu od treh klubov, Manchester Unitedu, Paris Saint-Germainu ali Milanu, postal tarča posmeha italijanskih medijev.

AC Milan, ki je v svoji zgodovini resda že sedemkrat osvojil naslov najboljše evropske ekipe, se v minuli sezoni, tako kot njegov mestni tekmec Inter, sploh ni uvrstil v nobeno izmed evropskih tekmovanj. Na ta podatek je 40-letni Beckham očitno pozabil.

Na spletni strani športnega dnevnika La Gazzeta dello Sport so tako o nekdanjem nogometašu Manchester Uniteda, s katerim je leta 1999 osvojil ligo prvakov, Real Madrida, LA Galaxyja, v tem obdobju je kot posojen igralec nosil tudi dres Milana in ob koncu kariere tudi Paris Saint-Germaina, zapisali: "Očitno se je Beckham po koncu igralske kariere odločil, da ne bo več sledil dogajanju v svetu nogometa."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.