Becks s prostitutkama? "Čista laž!"

Foto: Žurnal24 Becks ni varal žene Victorie. Trojček s prostitutkama je laž, pravi. (Foto: Reut
Trojček. Seks brez zaščite s prostitutkama za skoraj 10 tisoč dolarjev. To je rumena revija In Touch očitala nogometnemu zvezdniku Davidu Beckhamu. Šlo je za laž. Sledi tožba.
Oglej si celoten članek
Zaradi ponočevanja s prostitutkami sta za šest mesecev iz mehiške reprezentance suspendirana Carlos Vela (nogometaš Arsenala) in Efrain Juarez. Dogodek se je zgodil letos sedmega septembra po prijateljski tekmi s Kolumbijo. Zraven je bilo še 11 nogometašev (med njimi Javier Hernandez iz Manchester Uniteda in Rafael Marquez iz NY Red Bullsov), a bodo kaznovani le denarno.

Izjavo protistitutke, da si je poročeni nogometaš David Beckham privoščil seks z dvema prostitukama za 10 tisoč ameriških dolarjev, je igralec Los Angeles Galaxyja označil za čisto laž in že najel odvetnike za vojno z rumenimi mediji. Neimenovan Davidov prijatelj je dejal: "Davidu so to podtaknili. Menimo, da gre za zlobne poskuse, da bi ga osramotili. David in Victoria si ne moreta misliti, da In Touch lahko natisne take laži."

26-letna prostitutka Irma Nici, po rodu iz Bosne, je trdila, da ji je Becks leta 2007 plačal za nezaščiten seks v nekem newyorškem hotelu, nato je želel še eno prostitutko, da bi ju opazoval pri lezbičnem seksu, nakar je prvi plačal še nekaj tisočakov, da je ostala čez noč z njim v hotelu.

"Če revija in prostitutka mislita, da se bosta izmazali brez kazni, se pošteno motita," je za The Sun zatrdil Becksov prijatelj. "David je bil takrat res v New Yorku in to bi lahko vedel vsak. Ni pa bil v tistem hotelu, kot trdi prostitutka, ampak je bil v Waldorf Astorii."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.