Šport
26 ogledov

Becks s prostitutkama? "Čista laž!"

Becks ni varal žene Victorie. Trojček s prostitutkama je laž, pravi. (Foto: Reut Žurnal24 main
Trojček. Seks brez zaščite s prostitutkama za skoraj 10 tisoč dolarjev. To je rumena revija In Touch očitala nogometnemu zvezdniku Davidu Beckhamu. Šlo je za laž. Sledi tožba.
Zaradi ponočevanja s prostitutkami sta za šest mesecev iz mehiške reprezentance suspendirana Carlos Vela (nogometaš Arsenala) in Efrain Juarez. Dogodek se je zgodil letos sedmega septembra po prijateljski tekmi s Kolumbijo. Zraven je bilo še 11 nogometašev (med njimi Javier Hernandez iz Manchester Uniteda in Rafael Marquez iz NY Red Bullsov), a bodo kaznovani le denarno.

Izjavo protistitutke, da si je poročeni nogometaš David Beckham privoščil seks z dvema prostitukama za 10 tisoč ameriških dolarjev, je igralec Los Angeles Galaxyja označil za čisto laž in že najel odvetnike za vojno z rumenimi mediji. Neimenovan Davidov prijatelj je dejal: "Davidu so to podtaknili. Menimo, da gre za zlobne poskuse, da bi ga osramotili. David in Victoria si ne moreta misliti, da In Touch lahko natisne take laži."

26-letna prostitutka Irma Nici, po rodu iz Bosne, je trdila, da ji je Becks leta 2007 plačal za nezaščiten seks v nekem newyorškem hotelu, nato je želel še eno prostitutko, da bi ju opazoval pri lezbičnem seksu, nakar je prvi plačal še nekaj tisočakov, da je ostala čez noč z njim v hotelu.

"Če revija in prostitutka mislita, da se bosta izmazali brez kazni, se pošteno motita," je za The Sun zatrdil Becksov prijatelj. "David je bil takrat res v New Yorku in to bi lahko vedel vsak. Ni pa bil v tistem hotelu, kot trdi prostitutka, ampak je bil v Waldorf Astorii."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.