Bedene hitro končal v Wimbledonu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Aljaž Bedene je v kvalifikacijah za tretji grand slam v Wimbledonu obstal že v prvem kolu, kjer je bil z 2:0 v nizih boljši James Duckworth. Andreja Klepač uspešna v dvojicah v Hertogenboschu, napredovala tudi Katarina Srebotnik.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je neuspešno nastopil v kvalifikacijah za tretji grand slam sezone v Wimbledonu. V prvem kolu je 16. nosilec kvalifikacij in 111. igralec s svetovne lestvice moral priznati premoč Jamesu Duckworthu. Avstralec, sicer 194. igralec na lestvici ATP, je zmagal s 6:3 in 7:6 (0).

Klepačeva uspešna v Hertogenboschu

Slovenska teniška igralka Andreja Klepač je uspešno začela turnir v Hertogenboschu. V prvem kolu dvojic je skupaj z Avstralko Anastasio Rodionovo premagala Nizozemki Indy De Vroome in Demi Schuurs s 6:2, 2:6, 10:5. Klepačeva in Rodionova se bosta v drugem krogu merili z boljšima iz dvoboja med prvima nosilkama, Italijankama Saro Errani in Roberto Vinci, ter Grkinjo Eleni Danilidu in Japonko Riko Fudživara.

Kata napredovala v Eastbournu

Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik je turnir v Eastbournu z nagradnim skladom 637.000 dolarjev začela z zmago. V prvem kolu dvojic je skupaj s Čehinjo Kveto Peschke, s katero sta drugi nosilki, premagala Čehinjo Andreo Hlavačkovo in Rusinjo Galino Voskobojevo s 7:5 in 6:3. Srebotnikova in Peschkejeva se bosta v drugem krogu merili z boljšima iz dvoboja med Madžarko Timeo Babos in Tajvanko Su-Wei Hsieh ter Poljakinjama Klaudio Jans-Ignacik in Alicjo Rosolsko.

Wimbledone, kvalifikacije, 1. kolo:

James Duckworth (Avs) : Aljaž Bedene (Slo) 6:3, 7:6 (0)

Hertogenbosch, WTA (220.000 USD), 1. kolo, dvojice:

Andreja Klepač/Anastasia Rodionova (Slo/Avs) : Indy De Vroome/Demi Schuurs (NIz) 6:2, 2:6, 10:5

Eastbourne, WTA (637.000 USD), 1. kolo, dvojice:

Katarina Srebotnik/Kveta Peschke (Slo/Češ/2) : Andrea Hlavačkova/Galina Voskbojeva (Češ/Rus) 7:5, 6:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.