Bedene izgubil odločilno igro

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je izgubil v drugem krogu turnirja ATP v Acapulcu z nagradnim skladom 1,3 milijona ameriških dolarjev.
Oglej si celoten članek

Po lepi zmagi v prvem krogu nad nekdaj tretjim igralcem sveta Davidom Nalbandianom, je moral Slovenec tokrat priznati premoč Italijanu Fabiu Fogniniju z 2:6, 6:4 in 7:6 (4).

Odločilen je bil tretji niz, ko je zmagovalca odločil "tie-break". Fognini, 43. z jakostne lestvice ATP, je v uvodnem nastopu izločil četrtega nosilca Švicarja Stanislasa Wawrinko, tokrat pa je triindvajsetletnega Ljubljančana ugnal v odločilnem nizu, ko ga je presenetil z zbrano igro in mu dovolil le štiri točke.

V drugem krogu so bili nosilci sicer uspešni, prvopostavljeni David Ferrer je s 6:2 in 6:1 gladko odpravil Američana Wayna Odesnika, Argentinec Horacio Zeballos je bil boljši od Španca Daniela Gimena s 6:2 in 6:3, drugi nosilec Španec Rafael Nadal pa je s 6:0 in 6:4 odpravil Argentinca Martina Alunda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.