Šport
14 ogledov

Bedene izgubil odločilno igro

Aljaž Bedene. Saša Despot
Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je izgubil v drugem krogu turnirja ATP v Acapulcu z nagradnim skladom 1,3 milijona ameriških dolarjev.

Po lepi zmagi v prvem krogu nad nekdaj tretjim igralcem sveta Davidom Nalbandianom, je moral Slovenec tokrat priznati premoč Italijanu Fabiu Fogniniju z 2:6, 6:4 in 7:6 (4).

Odločilen je bil tretji niz, ko je zmagovalca odločil "tie-break". Fognini, 43. z jakostne lestvice ATP, je v uvodnem nastopu izločil četrtega nosilca Švicarja Stanislasa Wawrinko, tokrat pa je triindvajsetletnega Ljubljančana ugnal v odločilnem nizu, ko ga je presenetil z zbrano igro in mu dovolil le štiri točke.

V drugem krogu so bili nosilci sicer uspešni, prvopostavljeni David Ferrer je s 6:2 in 6:1 gladko odpravil Američana Wayna Odesnika, Argentinec Horacio Zeballos je bil boljši od Španca Daniela Gimena s 6:2 in 6:3, drugi nosilec Španec Rafael Nadal pa je s 6:0 in 6:4 odpravil Argentinca Martina Alunda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.