Bedene kljub eksploziji do zmage

Foto: Žurnal24 Bedenetu eksplozija ni prišla do živega. (Foto: Facebook) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Član slovenske reprezentance Davisovega pokala Aljaž Bedene se je v ponedeljek ob 5. uri zjutraj po brazilskem času v hotelu mesteca Blumenau soočil z grozo. Prebudila ga je glasna eksplozija.
Oglej si celoten članek

Kljub jutranji eksploziji in motenemu spancu pa je Bedene še isti dan v večernih urah prišel do zmage (6:4, 6:4) v prvem kolu challengerja proti Argentincu Juanu Pablu Brezickiju. V drugem kolu se bo Ljubljančan tako pomeril z Ekvadorcem Giovannijem Lapenttijem (166. igralec sveta).

Enaindvajsetletni Ljubljančan Aljaž Bedene se je po zmagi na turnirju serije challenger v Barletti prejšnjo nedeljo prebil med elitno tristoterico svetovnih tenisačev. Tako je 21-letnik na lestvici ATP končno prišel blizu mest, ki bi mu prihodnji mesec omogočila igranje v kvalifikacijah za nastop na drugem vrhuncu sezone – Odprtem prvenstvu Francije. Novim izzivom naproti je Bedene odšel v Brazilijo, natančneje v mesto Blumenau, na turnir z nagradnim skladom 24 tisoč evrov. V kvalifikacijah je s 6:2 in 6:3 odpravil Argentinca Patricia Herasa (475. na svetu), Perujec Ivan Miranda (531. na svetu) pa mu je v tretjem nizu dvoboj predal. V ponedeljek, na dan tekme prvega kola glavnega tekmovanja, je Aljaž doživel precej nenavadno in predvsem glasno budnico. "V pritličju je eksplodirala cisterna, najbrž napolnjena s plinom. Na srečo takrat nikogar ni bilo spodaj," je član slovenske reprezentance izkušnjo podoživel na socialnem omrežju Facebook. Bedene je nastanjen v tretjem nadstropju neposredno nad mestom, kjer je počilo, in ob eksploziji so mu v sobi popokala okna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.