Bedene uspešnejši v dvojicah

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je na Floridi uspešnejši v dvojicah kot v posamični konkurenci.
Oglej si celoten članek

Ljubljančan, ki živi v Londonu, je v paru s Kolumbijcem Alejandrom Gonzalezom napredoval v četrtfinale finala moških dvojic na teniškem turnirju ATP z nagradnim skladom pol milijona ameriških dolarjev v Delray Beachu na Floridi.

Bedene na Floridi ni izpolnil glavnega cilja, saj je po izpadu v kvalifikacijah še drugič ostal brez nastopa v glavnem delu turnirja serije ATP. Uspešnejši je bil v konkurenci dvojic. S kolumbijskim partnerjem Gonzalezom sta v uvodnem dvoboju po eni uri in 21 minutah igre premagala domačo navezo Sekou Bangoura/Vahid Mirzadeh s 6:4, 3:6, 11:9.

Slovensko-kolumbijska kombinacija se bo za polfinale udarila z avstralsko-srbsko navezo Bernard Tomić/Viktor Troicki.

Naprej tudi Srebotnikova

V ženskih dvojicah je uspešna tudi slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik, ki je na teniškem turnirju WTA z nagradnim skladom 2,5 milijona ameriških dolarjev v Dubaju v navezi s Francozinjo Caroline Garcia, s katero sta sedmi nosilki, napredovala v osmino finala. V prvem krogu sta ugnali češki par Karolina Pliškova/Lucie Šafarova s 7:6 (4), 1:6, 10:3. Četrtfinalno vstopnico bosta lovili v boju z novozelandsko-britansko kombinacijo Marina Eraković/Heather Watson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.