Šport
18 ogledov

Bedene uspešnejši v dvojicah

Bedene Becker tretji krog Sony Open ATP Masters Key Biscayne Miami Florida EPA
Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je na Floridi uspešnejši v dvojicah kot v posamični konkurenci.

Ljubljančan, ki živi v Londonu, je v paru s Kolumbijcem Alejandrom Gonzalezom napredoval v četrtfinale finala moških dvojic na teniškem turnirju ATP z nagradnim skladom pol milijona ameriških dolarjev v Delray Beachu na Floridi.

Bedene na Floridi ni izpolnil glavnega cilja, saj je po izpadu v kvalifikacijah še drugič ostal brez nastopa v glavnem delu turnirja serije ATP. Uspešnejši je bil v konkurenci dvojic. S kolumbijskim partnerjem Gonzalezom sta v uvodnem dvoboju po eni uri in 21 minutah igre premagala domačo navezo Sekou Bangoura/Vahid Mirzadeh s 6:4, 3:6, 11:9.

Slovensko-kolumbijska kombinacija se bo za polfinale udarila z avstralsko-srbsko navezo Bernard Tomić/Viktor Troicki.

Naprej tudi Srebotnikova

V ženskih dvojicah je uspešna tudi slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik, ki je na teniškem turnirju WTA z nagradnim skladom 2,5 milijona ameriških dolarjev v Dubaju v navezi s Francozinjo Caroline Garcia, s katero sta sedmi nosilki, napredovala v osmino finala. V prvem krogu sta ugnali češki par Karolina Pliškova/Lucie Šafarova s 7:6 (4), 1:6, 10:3. Četrtfinalno vstopnico bosta lovili v boju z novozelandsko-britansko kombinacijo Marina Eraković/Heather Watson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.