Bedene z ameriškim partnerjem prevzel ND Ilirijo 1911

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"To je najstarejši slovenski nogometni klub, zato je velik privilegij dobiti tako priložnost," je ob prevzemu dejal slovenski tenisač.
Oglej si celoten članek

Skupina Sport Venture Group (SVG) in njen partner, dolga leta najboljši slovenski teniški igralec Aljaž Bedene, sta se v petek dogovorila za nakup nogometnih dejavnosti ND Ilirija 1911.

Kot so zapisali na spletni strani ljubljanskega drugoligaša, bo najstarejši delujoči nogometni klub v državi pridobil 99-letni najem za prenovo športnega parka.

OP ZDA Poškodovani Nadal vendarle v naslednji krog, uspešna tudi Slovenka

V okviru nakupa bo novi lastnik lahko prenovil Športni park Ilirija v multišportno, skupnostno in nacionalno športno destinacijo, so zapisali na spletni strani kluba.

"Veselimo se prenove Športnega parka Ilirija v prihodnjih letih, saj je to ambiciozen podvig, ki bo zahteval vizijo, inovativnost in potrpežljivost, da bo primeren za klub, skupnost, državo in regijo," je ob tem med drugim povedal izvršni direktor SVG, Anthony Gebbia.

Medtem pa je Bedene dodal, da je zelo vesel dogovora. "Zelo sem vesel, da smo se dogovorili o vseh podrobnostih glede SVG za prevzem ND Ilirija 1911. To je najstarejši slovenski nogometni klub, zato je velik privilegij dobiti tako priložnost. Imamo edinstveno priložnost, da naredimo nekaj novega in posebnega za mlajše generacije in trudili se bomo, da klub dvignemo na višjo raven. Glavni poudarek bo razvoj mladih športnikov ter tudi izgradnja večnamenske športne dvorane in še veliko več," je poudaril Bedene, operativni partner ND Ilirija 1911.

Končuje kariero Slovenec odigral še svoj zadnji dvoboj na turnirjih velike četverice

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.