Bedene že v polfinalu!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene nadaljuje odličen začetek novega leta. Na turnirju v indijskem Chennaiju z nagradnim skladom 385.000 dolarjev se je uvrstil v polfinale, potem ko je v četrtfinalnem dvoboju v dveh nizih s 6:2, 7:6 (6) premagal četrtega nosilca Švicarja Stanislasa Wawrinko.
Oglej si celoten članek

Aljaž Bedene je v Indiji premagal že drugega nosilca; potem ko je v prejšnjem krogu izločil šestopostavljenega Nizozemca Robina Haaseja, je danes v četrtfinalu odpravil še četrtega nosilca Stanislasa Wawrinko. Dvoboj je trajal le dobro uro in pol, nato pa je prvi medsebojni obračun 17. igralca na svetu s 86. z lestvice ATP pripadel 23-letnemu Ljubljančanu.

Bedene bo imel tudi v naslednjem krogu težko delo, saj bo njegov polfinalni tekmec drugi nosilec Srb Janko Tipsarević, ki je v današnjem četrtfinalu premagal osmopostavljenega Japonca Goja Saedo s 6:2, 6:4.

Izid, Chennai, ATP (385.000 dolarjev):
četrtfinale:
Aljaž Bedene (Slo) - Stanislas Wawrinka (Švi/4) 6:2, 7:6 (6).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.