Begić: "Lahko smo zadovoljni"

Foto: Crvena zvezda Telekom
Foto: Crvena zvezda Telekom
S katastrofalno tretjo četrtino so košarkarji Union Olimpije zapravili upe na zmago na sinočnjem gostovanju pri Crveni zvezdi, ki je v derbiju 3. kroga Lige ABA slavila s 73:65.
Oglej si celoten članek

"Nikoli ni lahko igrati v Pionirju pred tako vročimi navijači, obenem pa je Crvena zvezda dokazala, da ima evroligaško ekipo. Imamo mlado ekipo z le nekaterimi izkušenimi igralci, vendar smo dali vse od sebe in smo lahko zadovoljni s prikazano igro," je bil kljub prvemu porazu v letošnji regionalni ligi zadovoljen center Union Olimpije Mirza Begić, ki je bil 23 točkami in sedmi skoki prvi mož zmajev. 

Trener gostujoče zasedbe AlešPipan je bil razumljivo nezadovoljen z igro svojega moštva v tretji četrtini, ki so jo Ljubljančani izgubili z 28:10: "Domačini so izkoristili vsako našo napako, v tretji četrtini pa so pričakali naših slabih pet minut in pobegnili na dvajset točk prednosti. Nismo se predali in obrnili ritem igre v našo korist, vendar je Zvezda zasluženo slavila. Odigrali smo korektno tekmo, a po porazu ne moremo biti povsem zadovoljni."

Radonjić: "Z navijači do zmage"

V domačem taboru so bučno proslavili še tretjo zmago v sezoni, trener Dejan Radonjić pa se je zahvalil rdeče-beli navijaški vojski za bučno podporo s tribun: "Pričakovali smo, da bodo gostje odigrali zelo čvrsto. Večji del dvoboja smo odigrali na visokem nivoju, vendar se Ljubljančani niso predajali. V zadnji četrtini smo popustili, česar si ne bi smeli dovoliti, a smo skupaj z navijači vendarle proslavili še tretjo zmagi na začetku lige."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.