Šport
14 ogledov

Begić: "Lahko smo zadovoljni"

Omić Crvena zvezda Olimpija ABA Crvena zvezda Telekom
S katastrofalno tretjo četrtino so košarkarji Union Olimpije zapravili upe na zmago na sinočnjem gostovanju pri Crveni zvezdi, ki je v derbiju 3. kroga Lige ABA slavila s 73:65.

"Nikoli ni lahko igrati v Pionirju pred tako vročimi navijači, obenem pa je Crvena zvezda dokazala, da ima evroligaško ekipo. Imamo mlado ekipo z le nekaterimi izkušenimi igralci, vendar smo dali vse od sebe in smo lahko zadovoljni s prikazano igro," je bil kljub prvemu porazu v letošnji regionalni ligi zadovoljen center Union Olimpije Mirza Begić, ki je bil 23 točkami in sedmi skoki prvi mož zmajev. 

Trener gostujoče zasedbe AlešPipan je bil razumljivo nezadovoljen z igro svojega moštva v tretji četrtini, ki so jo Ljubljančani izgubili z 28:10: "Domačini so izkoristili vsako našo napako, v tretji četrtini pa so pričakali naših slabih pet minut in pobegnili na dvajset točk prednosti. Nismo se predali in obrnili ritem igre v našo korist, vendar je Zvezda zasluženo slavila. Odigrali smo korektno tekmo, a po porazu ne moremo biti povsem zadovoljni."

Radonjić: "Z navijači do zmage"

V domačem taboru so bučno proslavili še tretjo zmago v sezoni, trener Dejan Radonjić pa se je zahvalil rdeče-beli navijaški vojski za bučno podporo s tribun: "Pričakovali smo, da bodo gostje odigrali zelo čvrsto. Večji del dvoboja smo odigrali na visokem nivoju, vendar se Ljubljančani niso predajali. V zadnji četrtini smo popustili, česar si ne bi smeli dovoliti, a smo skupaj z navijači vendarle proslavili še tretjo zmagi na začetku lige."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.