Begić podpisal s Pelikani

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Moštvo košarkarske lige NBA je danes sporočilo, da je sklenilo pogodbo s slovenskim košarkarjem Mirzo Begićem. Podrobnosti sodelovanja s 30-letnim in 216 cm visokim centrom klub ni razkril.
Oglej si celoten članek

Na klubski spletni strani so zapisali, da je Begić nazadnje igral za Laboral Kutxo v španski ligi, pred tem pa v Sloveniji, Italiji, Litvi in Grčiji. Dodali so še, da je Begić igral na dveh tekmah slovenskih zvezd (2007, 2009), na podobni zvezdniški tekmi v Litvi ter da je bil v evroligi leta 2011 najboljši v blokadah s povprečjem 2,3 na tekmo.

Pri New Orleansu imajo na centrskem položaju težave s poškodbami. Turški igralec Omer Asik bo odsoten z igrišč vsaj tri tedne, Francoz Alex Ajinca pa najverjetneje še kakšen teden dlje. Pri ekipi Pelicans so zato že aktivirali Jeroma Jordana, ta je leta 2011 nekaj časa igral za Krko. Zdaj se mu je pridružil Begić, ki si bo poskušal tako utreti pot v ligo NBA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.