Bejzbolistu pri prekršku zlomil nogo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V bejzbolu so fizični prekrški, ki jih poznamo iz drugih ekipnih športov, zelo redki. Ko se pa zgodijo jih navijači sprejmejo z veliko nejevolje. Tak prekršek se sedaj končal z zlomom noge.
Oglej si celoten članek

Pri bejzbolu se igralci zelo redko dotaknejo eden drugega, fizični prekrški so zato zelo redki. Sedaj pa je zaradi prekrška igralec newyorške ekipe Mets Ruben Tejeda pristal v bolnišnici.

Do prekrška je prišlo med sobotno tekmo med ameriškima ekipama Los Angeles Dodgers in New York Mets. Bližnji zaustavljalecTejeda je ujel žogico po podaji ob drugi bazi in jo želel podati še naprej na prvo bazo. Tako bi iz igre izločil tako Chasa Utleyja, ki se je premikal s prve baze na drugo, kakor tudi odbijalca Howieja Kendricka. Preden je Tejedi uspela podati žogo, pa ga je v stilu nogometaša podrl Utley.

Pri močnem udarcu na nogo je tako igrale Dodgersov Tejedi zlomil nogo, ki se je po prekršku zaradi bolečin valjal po tleh. Med tekmo so igro dosodili Utleyju, saj se Tejeda ni nikoli dotaknil druge baze. Po prekršku se je tekma obrnili v korist Dodgersev, ki so jo tudi zmagali.

Po tekmi se je Utley pri Tejedi opravičil za grob prekršek in mu zaželel hitro okrevanje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.