Šport
17 ogledov

Bejzbolistu pri prekršku zlomil nogo

Ruben Tejeda, zlom noge Youtube
V bejzbolu so fizični prekrški, ki jih poznamo iz drugih ekipnih športov, zelo redki. Ko se pa zgodijo jih navijači sprejmejo z veliko nejevolje. Tak prekršek se sedaj končal z zlomom noge.

Pri bejzbolu se igralci zelo redko dotaknejo eden drugega, fizični prekrški so zato zelo redki. Sedaj pa je zaradi prekrška igralec newyorške ekipe Mets Ruben Tejeda pristal v bolnišnici.

Do prekrška je prišlo med sobotno tekmo med ameriškima ekipama Los Angeles Dodgers in New York Mets. Bližnji zaustavljalecTejeda je ujel žogico po podaji ob drugi bazi in jo želel podati še naprej na prvo bazo. Tako bi iz igre izločil tako Chasa Utleyja, ki se je premikal s prve baze na drugo, kakor tudi odbijalca Howieja Kendricka. Preden je Tejedi uspela podati žogo, pa ga je v stilu nogometaša podrl Utley.

Pri močnem udarcu na nogo je tako igrale Dodgersov Tejedi zlomil nogo, ki se je po prekršku zaradi bolečin valjal po tleh. Med tekmo so igro dosodili Utleyju, saj se Tejeda ni nikoli dotaknil druge baze. Po prekršku se je tekma obrnili v korist Dodgersev, ki so jo tudi zmagali.

Po tekmi se je Utley pri Tejedi opravičil za grob prekršek in mu zaželel hitro okrevanje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.