Beli Mourinho debitiral z zmago 3:2

Foto: Žurnal24 Jose Mourinho Foto: Žurnal24 Jose Mourinho Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo Foto: Žurnal24 Pedro Leon Foto: Žurnal24 Lassana Diarra Foto: Žurnal24 Ezequiel Garay Foto: Žurnal24 Esteban Granero Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Gago Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo Foto: Žurnal24 Marcelo
José Mourinho je na klopi Reala debitiral z zmago na prijateljski tekmi. S 3:2 so premagali mehiški Club America. Za galaktike so zadeli Canales, Higuain in Ronaldo. Medtem je moral Kaká na operacijo.
Oglej si celoten članek

Brazilski zvezdnik madridskega Reala Kaká je moral zaradi poškodbe kolena na operacijo, kar bo pomenilo tri do štiri meseca počitka. Kaká je v torek zapustil priprave moštva v Kaliforniji, v Antwerpnu pa ta četrtek po zdravniškem pregledu tudi že prestal operacijo meniskusa. "Operacijo je dobro prestal. Za tovrstne poškodbe je čas okrevanja od tri do štiri mesece," je dejal eden od zdravnikov, ki so sodelovali pri posegu. Odsotnost Kakája je že komentiral tudi trener José Mourinho: "Med soigralci je zelo priljubljen. Je zelo dober nogometaš, a želimo ga stoodstotnega in zato je šel na hitro operacijo. Čeprav smo ga izgubili za kar nekaj časa, ne bomo dramatizirali."

Gole za zmago nad Club Americo s 3:2 so za Madridčane, ki so nastopili brez Casillasa, Albiola, Xabija Alonsa, Ramosa, Arbeloe, Kakája in Khedire, dosegli Canales, Higuain in Ronaldo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.