Šport > Nogomet
13 ogledov

Beli Mourinho debitiral z zmago 3:2

Jose Mourinho
1/11
Žurnal24 main
José Mourinho je na klopi Reala debitiral z zmago na prijateljski tekmi. S 3:2 so premagali mehiški Club America. Za galaktike so zadeli Canales, Higuain in Ronaldo. Medtem je moral Kaká na operacijo.

Brazilski zvezdnik madridskega Reala Kaká je moral zaradi poškodbe kolena na operacijo, kar bo pomenilo tri do štiri meseca počitka. Kaká je v torek zapustil priprave moštva v Kaliforniji, v Antwerpnu pa ta četrtek po zdravniškem pregledu tudi že prestal operacijo meniskusa. "Operacijo je dobro prestal. Za tovrstne poškodbe je čas okrevanja od tri do štiri mesece," je dejal eden od zdravnikov, ki so sodelovali pri posegu. Odsotnost Kakája je že komentiral tudi trener José Mourinho: "Med soigralci je zelo priljubljen. Je zelo dober nogometaš, a želimo ga stoodstotnega in zato je šel na hitro operacijo. Čeprav smo ga izgubili za kar nekaj časa, ne bomo dramatizirali."

Gole za zmago nad Club Americo s 3:2 so za Madridčane, ki so nastopili brez Casillasa, Albiola, Xabija Alonsa, Ramosa, Arbeloe, Kakája in Khedire, dosegli Canales, Higuain in Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.