Belinelli ne potrebuje fitnesa

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Italijanski košarkarski zvezdnik Marco Belinelli se na novo sezono v ligi NBA pripravlja na svojevrsten način.
Oglej si celoten članek

Član prvakov lige NBA - moštva San Antonio Spurs - Marco Belinelli v teh dneh z italijansko reprezentanco ne igra kvalifikacij za Eurobasket 2015, ampak se samostojno pripravlja na novo sezono v Severni Ameriki. V ospredju je seveda telesna priprava, izboljševanja slednje pa se je Italijan lotil na zanimiv način.

Kot je moč videti na fotografijah, ki jih je Belinelli objavil na Facebooku, sloviti košarkar vaj za moč in eksplozivnost ne opravlja v fitnesu (vsaj ne vseh). Uporablja bolj "staromoden" način vadbe, saj mu namesto uteži dobro služijo tudi dotrajane pnevmatike in vleka terenskega avtomobila.

Izbran s strani Bojevnikov

28-letni Belinelli je v domovini igral za oba bolonjska kluba, Virtus in Fortitudo, nato pa so ga leta 2007 na draftu izbrali Golden State Warriors. Nastopal je tudi za Toronto Raptors, New Orleans Hornets in Chicago Bulls, pred lansko sezono pa je prestopil v San Antonio. Lani je Belinelli igral tudi na Eurobasketu v Sloveniji, na katerem pa si Italija ni uspela priboriti nastopa na letošnjem Mundobasketu.

Foto: Facebook Marco Belinelli individualni trening na prostem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.