Šport
17 ogledov

Belinelli ne potrebuje fitnesa

Marco Belinelli individualni trening na prostem Facebook
Italijanski košarkarski zvezdnik Marco Belinelli se na novo sezono v ligi NBA pripravlja na svojevrsten način.

Član prvakov lige NBA - moštva San Antonio Spurs - Marco Belinelli v teh dneh z italijansko reprezentanco ne igra kvalifikacij za Eurobasket 2015, ampak se samostojno pripravlja na novo sezono v Severni Ameriki. V ospredju je seveda telesna priprava, izboljševanja slednje pa se je Italijan lotil na zanimiv način.

Kot je moč videti na fotografijah, ki jih je Belinelli objavil na Facebooku, sloviti košarkar vaj za moč in eksplozivnost ne opravlja v fitnesu (vsaj ne vseh). Uporablja bolj "staromoden" način vadbe, saj mu namesto uteži dobro služijo tudi dotrajane pnevmatike in vleka terenskega avtomobila.

Izbran s strani Bojevnikov

28-letni Belinelli je v domovini igral za oba bolonjska kluba, Virtus in Fortitudo, nato pa so ga leta 2007 na draftu izbrali Golden State Warriors. Nastopal je tudi za Toronto Raptors, New Orleans Hornets in Chicago Bulls, pred lansko sezono pa je prestopil v San Antonio. Lani je Belinelli igral tudi na Eurobasketu v Sloveniji, na katerem pa si Italija ni uspela priboriti nastopa na letošnjem Mundobasketu.

Marco Belinelli individualni trening na prostem | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.