Benayoun pokopal goriške upe

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nogometaši Gorice so na povratni tekmi prvega predkroga Lige Evropa na domačem igrišču izgubili proti telavivskemu Maccabiju (0:1) in se poslovili od tekmovanja. Na prvi tekmi so varovanci Mirana Srebrniča izgubili z izidom 3:0.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Gorice so se zavedali, da morajo v upanju na preobrat svojo mrežo ohraniti nedotaknjeno, a sanje so se razblinile že v deseti minuti. Dor Peretz je podal z desne strani, v kazenskem prostoru pa se je najbolje znašel nekdanji igralec Chelseaja, Liverpoola in Arsenala Yossi Benayoun in matiral Grego Sorčana.

Najbližje izenačenju so domačini prišli v zaključku prvega polčasa, ko je Andrej Kotnik z razdalje močno sprožil in malce zgrešil vrata srbskega vratarja Predraga Rajkovića.

V drugem polčasu so Goričani skušali priti vsaj do častnega zadetka. Rifet Kapić je bil s prostega strela rahlo nenatančen. Gostje so zapretili s poskusom Edena ben Basata z glavo, domačini pa so v končnici zapravili še nekaj lepih priložnosti. Sandi Arčon bi se v obetavni situaciji lahko znašel bolje, Tilen Nagode je streljal preslabotno za vratarja, medtem ko je udarec Matije Škarabota na golovi črti izbil Benayoun.

Liga Evropa, 1. predkrog (povratna tekma):

ND Gorica - Maccabi Tel-Aviv 0:1 (0:1) /0:3/
Benayoun 10.

/X:Y/ - izid prve tekme

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.