Bendtner: "Nikoli več za Arsenal!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Danski napadalec Nicklas Bendtner, ki je kot posojen igralec okrepil Sunderland, je zatrdil, da se v matični klub Arsenal nikoli več ne namerava vrniti.
Oglej si celoten članek

Triindvajsetletni Bendtner, ki je pri Arsenalu preživel sedem let, se je na zadnji dan prestopnega roka kot posojen igralec preselil v Sunderland. Dejal je, da mu Arsene Wenger v londonskem klubu nikoli ni ponudil prave priložnosti. "Nikoli se ne bom vrnil v Arsenal. Ne želim več igrati zanj," je dejal za britanski The Sun in dodal: "Po avtomobilski nesreči nisem nikoli dobil prave priložnosti, da bi si izboril mesto v prvi enajsterici."

V Sunderlandu bo priložnost zagotovo dobil, česar se zelo veseli: "Komaj čakam, da zaigram. Po koncu sezone pa bomo videli. Jasno je le eno – poiskal si bom nov klub, to pa zagotovo ne bo Arsenal."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.