Benitez in L'pool končala romanco

Foto: Žurnal24 Rafael Benitez po slabi sezoni ni zmogel zadržati stolčka pri Liverpoolu. (Foto:
Španski nogometni strokovnjak Rafael Benitez in Liverpool sta se v četrtek po slabih rezultatih v zadnji sezoni sporazumno razšla. Za zdaj še ni jasno, kdo bo nasledil Španca.
Oglej si celoten članek

Pri angleškem nogometnem prvoligašu Liverpoolu so potrdili, da so se razšli s trenerjem Rafaelom Benitezom, ki se je rdečim pridružil leta 2004 in jih v naslednji sezoni popeljal do krone v Ligi prvakov. Španec je lansko sezono Liverpool popeljal do drugega mesta v angleškem prvenstvu, to sezono pa je končal šele na sedmem mestu brez nastopa v LP. Petdesetletnemu Benitezu bi pogodba s klubom iz mesta Beatlov sicer potekla šele leta 2014.

"Rafa bo za vedno ostal zapisan v zgodovino Liverpoola, potem ko je domov prinesel naslov v Ligi prvakov po dramatičnem finalu v Istanbulu. Toda po sezoni polni razočaranj sta obe strani začutili, da bo nov začetek najboljši za vse vpletene,“ so ob koncu sodelovanja zapisali na uradni strani Liverpoola. Benitez pa je dodal: "Za mene je zelo žalostno, da moram oznaniti, da nisem več menedžer Liverpoola. Ob tej priložnosti pa bi se rad zahvalili vsem igralcem in ostalemu osebju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.