Benitez: Ramos ostaja pri Realu!

Foto: EPA
Foto: EPA
55-letni novi trener Reala Rafael Benitez je ovrgel namigovanja, da bi bil španski branilec Sergio Ramos na izhodnih vratih kluba.
Oglej si celoten članek

Rafael Benitez v svojih intervjujih vztraja, da Sergio Ramos ne bo zapustil madridskega Reala. Kljub temu, da je Manchester United zanj pripravljen ponuditi kar 60 milijonov evrov, bo 29-letni španski branilec kot kaže ostal na Santiagu Bernabéu. Ramosu ima z galaktiki sicer še dveletno pogodbo, je pa trenutno v pogovorih o mogočem podaljšanju.

"Veliko se govori o njegovi trenutni situaciji. Zame osebno je eden največjih profesionalcev, vedno stori vse za ekipo," je na tiskovni konferenci pred tekmo z Romo povedal Benitez in dodal, da je tudi Florentino Perez že dejal, da bo Ramos zaogotovo ostal v klubu. 

"Sergia vidim kot kot ključnega igralca v naši ekipi. Je zmagovalec in točno takšne igralce potrebujemo v naši ekipi." Španski reprezentančni branilec je k Realu prispel iz Seville leta 2005, ob odhodu Ikerja Casillasa k Portu pa je prvi kandidat za prevzem kapetanskega traku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.