Šport > Nogomet
10 ogledov

Benitez: Ramos ostaja pri Realu!

Rafa Benitez, Florentino Perez EPA
55-letni novi trener Reala Rafael Benitez je ovrgel namigovanja, da bi bil španski branilec Sergio Ramos na izhodnih vratih kluba.

Rafael Benitez v svojih intervjujih vztraja, da Sergio Ramos ne bo zapustil madridskega Reala. Kljub temu, da je Manchester United zanj pripravljen ponuditi kar 60 milijonov evrov, bo 29-letni španski branilec kot kaže ostal na Santiagu Bernabéu. Ramosu ima z galaktiki sicer še dveletno pogodbo, je pa trenutno v pogovorih o mogočem podaljšanju.

"Veliko se govori o njegovi trenutni situaciji. Zame osebno je eden največjih profesionalcev, vedno stori vse za ekipo," je na tiskovni konferenci pred tekmo z Romo povedal Benitez in dodal, da je tudi Florentino Perez že dejal, da bo Ramos zaogotovo ostal v klubu. 

"Sergia vidim kot kot ključnega igralca v naši ekipi. Je zmagovalec in točno takšne igralce potrebujemo v naši ekipi." Španski reprezentančni branilec je k Realu prispel iz Seville leta 2005, ob odhodu Ikerja Casillasa k Portu pa je prvi kandidat za prevzem kapetanskega traku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.