Benítez v Real, Ancelotti v Milan

Foto: EPA
Foto: EPA
Sky Sport Italia trdi, da so predstavniki madridskega kluba že vzpostavili kontakt s španskim strategom, ki vodi Napoli.
Oglej si celoten članek

Po neuspešni sezoni madridskega Reala se v javnosti pojavlja kopica imen, ki bi lahko nasledila Carla Ancelottija, čeprav odhod Italijana še ni dorečen. Za malce bolj konkretne informacije je poskrbel Sky Sport Italia, ki trdi, da je bil že vzpostavljen kontakt med Realom in Rafaelom Benítezom.

Slednji je bil že večkrat v kombinacijah za prvega trenerja Reala, saj gre za otroka kluba, ki je pred 22 leti svojo trenersko kariero začel pri drugi ekipi "belega baleta". Odtlej je španski strokovnjak vodil ValladolidOsasunoExtramaduroTenerifeValencioLiverpoolInterChelsea in zdaj Napoli.

Italijanski novinarji so že "našli" tudi novo destinacijo za Ancelottija. To naj bi bil njegov stari klub AC MIlan, ki se bo po slabi sezoni znebil Filippa Inzaghija. Ancelotti je Milan že vodil od leta 2001 do 2009, z njim je dvakrat osvojil Ligo prvakov in Uefin superpokal ter po enkrat Serie A, italijanski pokal, superpokal in svetovno klubsko prvenstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.