Šport > Nogomet
28 ogledov

Benítez v Real, Ancelotti v Milan

Benitez Hellas Verona Napoli Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Sky Sport Italia trdi, da so predstavniki madridskega kluba že vzpostavili kontakt s španskim strategom, ki vodi Napoli.

Po neuspešni sezoni madridskega Reala se v javnosti pojavlja kopica imen, ki bi lahko nasledila Carla Ancelottija, čeprav odhod Italijana še ni dorečen. Za malce bolj konkretne informacije je poskrbel Sky Sport Italia, ki trdi, da je bil že vzpostavljen kontakt med Realom in Rafaelom Benítezom.

Slednji je bil že večkrat v kombinacijah za prvega trenerja Reala, saj gre za otroka kluba, ki je pred 22 leti svojo trenersko kariero začel pri drugi ekipi "belega baleta". Odtlej je španski strokovnjak vodil ValladolidOsasunoExtramaduroTenerifeValencioLiverpoolInterChelsea in zdaj Napoli.

Italijanski novinarji so že "našli" tudi novo destinacijo za Ancelottija. To naj bi bil njegov stari klub AC MIlan, ki se bo po slabi sezoni znebil Filippa Inzaghija. Ancelotti je Milan že vodil od leta 2001 do 2009, z njim je dvakrat osvojil Ligo prvakov in Uefin superpokal ter po enkrat Serie A, italijanski pokal, superpokal in svetovno klubsko prvenstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.