Benzema si želi skupnega zaslišanja

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski reprezentant je zaprosil za zaslišanje pred preiskovalnim sodnikom, katerega naj bi se udeležil tudi njegov rojak Mathieu Valbuena.
Oglej si celoten članek

Usoda Karima Benzemaja še naprej visi na nitki, medtem ko pristojni organi preiskujejo ozadje domnevnega izsiljevanja vezista Lyona, Mathieua Valbuene.

Reprezentančna kolega imata precej drugačne poglede na vlogo, ki jo je v aferi z žgečkljivmi posnetki odigral Benzema.

Nogometaš Reala zanika svojo vpletenost in trdi, da je odigral le vlogo posrednika med izsiljevalci in reprezentančnim kolegom, medtem ko slednji vztraja, da ga je Benzema nagovarjal k srečanju z izsiljevalci. ''Tega ne bi storil svojemu najhujšemu sovražniku,'' je povedal Valbuena.

Benzema si po poročanju francoskih medijev želi čim hitreje razčistiti ozadje afere, da ne bi ta vplivala na priprave francoske reprezentance za nastop na Euru 2016. Njegova prihodnost v dresu galskih petelinov je pod velikim vprašajem, saj sta mu v zadnjem času zažugala tako francoska republikanka kot premier.

Napadalec se po odredbi sodišča ne sme sestati z Valbueno, zato je na pristojni organ naslovil uradno prošnjo za skupno obravnavo. ''Prošnja je v fazi obdelave,'' je sporočil odvetnik.

Benzema je v svojem zadnjem intevjuju dejal, da bi brez pomisleka zaigral ob Valbueni. ''Seveda. To si želim in mislim, da si to želijo tudi ljudje, ki imajo radi nogomet. Nič nimam proti njemu,'' je povedal in dodal, da ima podporo družine, ekipe in selektorja Didiera Deschampsa

''Dobro sem. Imam otroka, ki odrašča in me spravlja v smeh. Trdo delam in igram za dober klub. Pravijo, da za dežjem posije sonce. Miren in sproščen sem,'' je svoje počutje povzel 27-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.