Šport > Nogomet
72 ogledov

Benzema si želi skupnega zaslišanja

Karim Benzema EPA
Francoski reprezentant je zaprosil za zaslišanje pred preiskovalnim sodnikom, katerega naj bi se udeležil tudi njegov rojak Mathieu Valbuena.

Usoda Karima Benzemaja še naprej visi na nitki, medtem ko pristojni organi preiskujejo ozadje domnevnega izsiljevanja vezista Lyona, Mathieua Valbuene.

Reprezentančna kolega imata precej drugačne poglede na vlogo, ki jo je v aferi z žgečkljivmi posnetki odigral Benzema.

Nogometaš Reala zanika svojo vpletenost in trdi, da je odigral le vlogo posrednika med izsiljevalci in reprezentančnim kolegom, medtem ko slednji vztraja, da ga je Benzema nagovarjal k srečanju z izsiljevalci. ''Tega ne bi storil svojemu najhujšemu sovražniku,'' je povedal Valbuena.

Benzema si po poročanju francoskih medijev želi čim hitreje razčistiti ozadje afere, da ne bi ta vplivala na priprave francoske reprezentance za nastop na Euru 2016. Njegova prihodnost v dresu galskih petelinov je pod velikim vprašajem, saj sta mu v zadnjem času zažugala tako francoska republikanka kot premier.

Napadalec se po odredbi sodišča ne sme sestati z Valbueno, zato je na pristojni organ naslovil uradno prošnjo za skupno obravnavo. ''Prošnja je v fazi obdelave,'' je sporočil odvetnik.

Benzema je v svojem zadnjem intevjuju dejal, da bi brez pomisleka zaigral ob Valbueni. ''Seveda. To si želim in mislim, da si to želijo tudi ljudje, ki imajo radi nogomet. Nič nimam proti njemu,'' je povedal in dodal, da ima podporo družine, ekipe in selektorja Didiera Deschampsa

''Dobro sem. Imam otroka, ki odrašča in me spravlja v smeh. Trdo delam in igram za dober klub. Pravijo, da za dežjem posije sonce. Miren in sproščen sem,'' je svoje počutje povzel 27-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.