Benzema suspendiran za nedoločen čas

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoska nogometna zveza (Fff) je začasno suspendirala napadalca Karima Benzemaja zaradi domnevne vpletenosti v izsiljevanje reprezentančnega kolega Mathieua Valbuene.
Oglej si celoten članek

Krovna nogometna organizacija v Franciji je uresničila posredne grožnje nekaterih politikov in visokih nogometnih funkcionarjev ter Karima Benzemaja začasno suspendirala iz francoske nogometne reprezentance.

Napadalec Real Madrida je v zadnjem času pod drobnogledom francoskih preiskovalnih organov, ki ugotavljajo razsežnosti njegove vpletenosti v izsiljevanje vezista Lyona, Mathieua Valbuene.

Benzemaja do razrešitve primera ne bo na seznamu nogometašev za nastop na evropskem prvenstvu leta 2016, ki bo potekalo prav v Franciji.

''Fff je sprejela takšno odločitev. Benzema v tem trenutku ni na voljo. Odločitev je podprl tudi selektor Didier Deschamps,'' je povedal predsednik zveze Noël Le Graët in dodal, da odločitve ne nameravajo spremeniti, če v primeru ne bodo predstavljeni novi dokazi, ki bi govorili v prid nogometašu Real Madrida. 

Valbuena bo po zagotovilih predsednika lahko igral v dresu državne reprezentance.

Naslednja reprezentančna akcija galskih petelinov je predvidena za februar 2016.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.