Beribak: Sem zelo živčen

Foto: Žurnal24 Igor Beribak ne uživa ob polfinalnih tekmah ZM Olimpije.
"Sem živčen. Poznam vse igralce, ves čas jih videvam, čeprav nimam direktnega stika s člansko ekipo. Seveda goreče navijam za njih," je povedal dolgoletni član ljubljanskega kluba Igor Beribak.
Oglej si celoten članek
 

Linz : ZM Olimpija v živo!

Tretjo polfinalno tekmo med Olimpijo in Linzem lahko od 17.45 v živo spremljate na www.zurnal24.si!

"Prva tekma me je malce presenetila, saj sem pričakoval, da bo Linz bolj utrujen. Mogoče je bil en teden premora za Olimpijo preveč. Na drugi tekmi so pokazali, da so dobra ekipa. Držali so skupaj tudi ob zaostanku, na koncu pa so zmagali," je nekdanji slovenski reprezentant pokomentiral prvi tekmi. Igor Beribak, nekdanji kapetan zeleno-belih, o naslednjem srečanju, ki bo v nedeljo v Linzu, meni: "To bo zelo podobno kot doslej odigrani tekmi. Odločale bodo nianse, mogoče znova tudi igra z igralcem več."

Otroci uživajo
Beribak v Olimpiji trenutno opravlja funkcijo trenerja mlajših selekcij. "Uspehi članov veliko pomenijo predvsem najmlajšim. To se zelo pozna tudi pri vpisu v našo hokejsko šolo. To je velik plus, saj lahko otroci doživijo vzdušje v Tivoliju in vidijo, kam je mogoče priti s trdim delom," je še povedal Beribak, ki je presenečen nad prepričljivim vodstvom Salzburga v dvoboju z Dunajem.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.