Šport
13 ogledov

Beribak: Sem zelo živčen

Igor Beribak ne uživa ob polfinalnih tekmah ZM Olimpije. Žurnal24 main
"Sem živčen. Poznam vse igralce, ves čas jih videvam, čeprav nimam direktnega stika s člansko ekipo. Seveda goreče navijam za njih," je povedal dolgoletni član ljubljanskega kluba Igor Beribak.
 

Linz : ZM Olimpija v živo!

Tretjo polfinalno tekmo med Olimpijo in Linzem lahko od 17.45 v živo spremljate na www.zurnal24.si!

"Prva tekma me je malce presenetila, saj sem pričakoval, da bo Linz bolj utrujen. Mogoče je bil en teden premora za Olimpijo preveč. Na drugi tekmi so pokazali, da so dobra ekipa. Držali so skupaj tudi ob zaostanku, na koncu pa so zmagali," je nekdanji slovenski reprezentant pokomentiral prvi tekmi. Igor Beribak, nekdanji kapetan zeleno-belih, o naslednjem srečanju, ki bo v nedeljo v Linzu, meni: "To bo zelo podobno kot doslej odigrani tekmi. Odločale bodo nianse, mogoče znova tudi igra z igralcem več."

Otroci uživajo
Beribak v Olimpiji trenutno opravlja funkcijo trenerja mlajših selekcij. "Uspehi članov veliko pomenijo predvsem najmlajšim. To se zelo pozna tudi pri vpisu v našo hokejsko šolo. To je velik plus, saj lahko otroci doživijo vzdušje v Tivoliju in vidijo, kam je mogoče priti s trdim delom," je še povedal Beribak, ki je presenečen nad prepričljivim vodstvom Salzburga v dvoboju z Dunajem.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.