Berič: "Maribor ni v krizi!"

Foto: Žurnal24 Nekdanji napadalec Interblocka je tokrat ostal brez zadetka in brez resnejše pri
Junak zadnjega derbija v Ljubljani Robert Berič tokrat ni zadel, je pa bil udeležen v verjetno najbolj sporni akciji, ko ga je zaustavil pisk glavnega sodnika. "Maribor ni v krizi," je bil po tekmi jasen Krčan.
Oglej si celoten članek

"Šli smo na zmago, ampak derbi je derbi, saj veste, kako je. Težka tekma in tako kot na prejšnji tekmi spet 0:0. Gremo dalje, Olimpija je imela svoje priložnosti, mi smo imeli svoje, ampak golov ni bilo. Prvenstvo gre naprej in seveda si ga želimo osvojiti," je po remiju brez golov z Olimpijo Ljubljano povedal Mariborov napadalec Robert Berič.

Kot je že v navadi, sta dovoljenje štajerskega tabora za izmenjavo besed z novinarji dobila le še Aleksander Rajčević in, seveda, športni direktor Zlatko Zahovič. Berič je bil udeležen v verjetno celo najbolj nevarno akcijo Maribora na celi tekmi, ko ga je nerodno izbijanje vratarja Damirja Botonjića domnevno zadelo v roko, sicer bi bil pred vratarjem povsem sam.

Kriza? Derbi smo že prej odigrali z 0:0, tako da bomo videli, kako se bodo stvari odvijale naprej.
Robert Berič

"Mislil sem, da ni bila roka, toda sodnik je dosodil drugače," s sodnikom Darkom Čeferinom ni želel preveč polemizirati Berič in nadaljeval: "To so trde tekme, nihče noče izgubiti. To je derbi. Tako kot je veliko vroče krvi med navijači, je tudi med nami. Se zgodi (prerivanje z Bobanom Jovićem, op. a.). Rad bi samo pohvalil naše navijače, da so se zbrali v tolikšnem številu. Danes si zares zaslužijo pohvalo."

O morebitni krizi, ki bi se po seriji zmag in nepremagljivosti zdaj naselila v tabor Maribora, je Berič še povedal: "Kriza? Derbi smo že prej odigrali z 0:0, tako da bomo videli, kako se bodo stvari odvijale naprej." To bomo razumeli kot "Ne!". Ali vsaj ne še.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.