Šport > Nogomet
6 ogledov

Berič: "Maribor ni v krizi!"

Nekdanji napadalec Interblocka je tokrat ostal brez zadetka in brez resnejše pri Žurnal24 main
Junak zadnjega derbija v Ljubljani Robert Berič tokrat ni zadel, je pa bil udeležen v verjetno najbolj sporni akciji, ko ga je zaustavil pisk glavnega sodnika. "Maribor ni v krizi," je bil po tekmi jasen Krčan.

"Šli smo na zmago, ampak derbi je derbi, saj veste, kako je. Težka tekma in tako kot na prejšnji tekmi spet 0:0. Gremo dalje, Olimpija je imela svoje priložnosti, mi smo imeli svoje, ampak golov ni bilo. Prvenstvo gre naprej in seveda si ga želimo osvojiti," je po remiju brez golov z Olimpijo Ljubljano povedal Mariborov napadalec Robert Berič.

Kot je že v navadi, sta dovoljenje štajerskega tabora za izmenjavo besed z novinarji dobila le še Aleksander Rajčević in, seveda, športni direktor Zlatko Zahovič. Berič je bil udeležen v verjetno celo najbolj nevarno akcijo Maribora na celi tekmi, ko ga je nerodno izbijanje vratarja Damirja Botonjića domnevno zadelo v roko, sicer bi bil pred vratarjem povsem sam.

Kriza? Derbi smo že prej odigrali z 0:0, tako da bomo videli, kako se bodo stvari odvijale naprej.
Robert Berič

"Mislil sem, da ni bila roka, toda sodnik je dosodil drugače," s sodnikom Darkom Čeferinom ni želel preveč polemizirati Berič in nadaljeval: "To so trde tekme, nihče noče izgubiti. To je derbi. Tako kot je veliko vroče krvi med navijači, je tudi med nami. Se zgodi (prerivanje z Bobanom Jovićem, op. a.). Rad bi samo pohvalil naše navijače, da so se zbrali v tolikšnem številu. Danes si zares zaslužijo pohvalo."

O morebitni krizi, ki bi se po seriji zmag in nepremagljivosti zdaj naselila v tabor Maribora, je Berič še povedal: "Kriza? Derbi smo že prej odigrali z 0:0, tako da bomo videli, kako se bodo stvari odvijale naprej." To bomo razumeli kot "Ne!". Ali vsaj ne še.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.