Berić potreboval le štiri minute

Foto: Twitter St. Étienne je proti favoriziranemu Marseillu uspel ostati nepremagan.
Foto: Reševalni pas/Twitter St. Étienne je proti favoriziranemu Marseillu uspel ostati nepremagan.
Slovenski reprezentančni napadalec je svoji ekipi v dvoboju z Marseillem prinesel pomembno točko.
Oglej si celoten članek

Na uvodni tekmi 25. kola francoske Ligue 1 sta se srečala St. Étienne in Marseille. Srečanje se je končalo z remijem (2:2), s katerim so si domači popravili možnosti v boju za obstanek, gostje pa ostali na drugem mestu, a se dodatno oddaljili od najbrž nedosegljivega vodilnega Paris Saint-Germaina.

Srboritež Znana kazen za 'kung-fu' sodnika

Robert Berić, ki se je v zimskem prestopnem roku iz Anderlechta vrnil v St. Étienne, je tekmo začel na klopi in v prvih 20 minutah videl tri zadetke za vodstvo Marseilla z 1:2. 

Posavski napadalec je v igro vstopil v 71. minuti (zamenjal je strelca prvega gola domačih Kévina Monnet-Paqueta), štiri minute kasneje je po predložku Jonathana Bambe prišel do udarca z glavo na oddaljeni vratnici in iz neposredne bližine zatresel mrežo. Za Berića je bil to drugi prvenstveni gol po vrnitvi v Francijo.

V soboto bo Guingamp z vratarjem Denisom Petrićem gostil Caen z Janom Repasom. V nedeljo se bo Rene Krhin v dresu Nantesa na domačem igrišču udaril z Lillom.

Ligue 1, 25. kolo:

St. Étienne - Marseille 2:2 (1:2)
Monnet-Paquet 9., Berić 75.; Thauvin 4., Sanson 20.

Sobota:
Toulouse - Paris SG
Guingamp - Caen
Angers - AS Monaco
Bordeaux - Amiens
Dijon - Nice
Metz - Montpellier

Nedelja:
Strasbourg - Troyes
Nantes - Lille
Lyon - Rennes

LESTVICA:
1. Paris SG 62 točk
2. Marseille 52 (+1)
3. AS Monaco 50
4. Lyon 48
5. Nantes 37
6. Montpellier 34
7. Nice 34
...
17. Amiens 25
18. Lille 25
19. Troyes 24
20. Metz 18

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.