Šport > Nogomet
188 ogledov

Berić potreboval le štiri minute

Dimitri Payet St. Etienne Marseille Reševalni pas/Twitter St. Étienne je proti favoriziranemu Marseillu uspel ostati nepremagan.
Slovenski reprezentančni napadalec je svoji ekipi v dvoboju z Marseillem prinesel pomembno točko.

Na uvodni tekmi 25. kola francoske Ligue 1 sta se srečala St. Étienne in Marseille. Srečanje se je končalo z remijem (2:2), s katerim so si domači popravili možnosti v boju za obstanek, gostje pa ostali na drugem mestu, a se dodatno oddaljili od najbrž nedosegljivega vodilnega Paris Saint-Germaina.

chapron sodnik Srboritež Šport Znana kazen za 'kung-fu' sodnika

Robert Berić, ki se je v zimskem prestopnem roku iz Anderlechta vrnil v St. Étienne, je tekmo začel na klopi in v prvih 20 minutah videl tri zadetke za vodstvo Marseilla z 1:2. 

Posavski napadalec je v igro vstopil v 71. minuti (zamenjal je strelca prvega gola domačih Kévina Monnet-Paqueta), štiri minute kasneje je po predložku Jonathana Bambe prišel do udarca z glavo na oddaljeni vratnici in iz neposredne bližine zatresel mrežo. Za Berića je bil to drugi prvenstveni gol po vrnitvi v Francijo.

V soboto bo Guingamp z vratarjem Denisom Petrićem gostil Caen z Janom Repasom. V nedeljo se bo Rene Krhin v dresu Nantesa na domačem igrišču udaril z Lillom.

Ligue 1, 25. kolo:

St. Étienne - Marseille 2:2 (1:2)
Monnet-Paquet 9., Berić 75.; Thauvin 4., Sanson 20.

Sobota:
Toulouse - Paris SG
Guingamp - Caen
Angers - AS Monaco
Bordeaux - Amiens
Dijon - Nice
Metz - Montpellier

Nedelja:
Strasbourg - Troyes
Nantes - Lille
Lyon - Rennes

LESTVICA:
1. Paris SG 62 točk
2. Marseille 52 (+1)
3. AS Monaco 50
4. Lyon 48
5. Nantes 37
6. Montpellier 34
7. Nice 34
...
17. Amiens 25
18. Lille 25
19. Troyes 24
20. Metz 18

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice