Šport > Nogomet
2822 ogledov

Zahteva prekinitev pogodbe zaradi neverjetnega razloga

Gianluigi Donnarumma AC Milan
Nadarjeni nogometni vratar AC Milana Gianluigi Donnarumma spet želi iz AC Milana.

Gianluigi Donnarumma trdi, da je vodstvo kluba poleti nanj izvedlo psihološki pritisk, posledica katerega je bil podpis pogodbe do leta 2021. A pogodbo zdaj želi razdreti, poročajo italijanski mediji.

Uradni zahtevek po prekinitvi pogodbe je klubu danes podal Mino Raiola, zastopnik številnih znanih nogometašev in tudi Donarrumme, Raiola trdi, da njegov varovanec nikakor ne bi podpisal nove pogodbe, če bi bila ob podpisu prisotna tudi on in nogometašev odvetnik.

Donnarumma, ki se želi vrniti na staro pogodbo, ta bi se iztekla 30. junija 2018, je v vratih milanskega kluba že od svojega 16. leta, v reprezentanci pa naj bi nasledil Gianluigija Buffona. Nekateri mediji so že poročali, da se Raiola pogaja za prestop v PSG.

Eric Abidal Liga Evropa žreb Liga Evropa Šport Šest Slovencev dobilo tekmece, en neposreden obračun

Junija letos je Donnarumma najprej odbil podaljšanje pogodbe, kar je povzročilo bes med navijači. Ti so na eni zmed tekem izobesili transparent "dollarrumma", kar naj bi bilo opozorilo zaradi njegove pohlepnosti. Po številnih pogajanjih je nato vratar vendarle podpisal, kar mu je zagotovilo pet milijonov evrov letne plače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.