Berić: Vse gole bi zamenjal za tega

Foto: EPA
Foto: EPA
Krčan je imel v zaključku povratne tekme proti Šahtarju na glavi odločilni zadetek, ki bi Rapid popeljal v skupinski del Lige prvakov, toda tokrat ni bil dunajski heroj.
Oglej si celoten članek

Dunajski Rapid je bil hit letošnjih kvalifikacij za uvrstitev v Ligo prvakov, izločil je standardnega udeleženca skupinskega dela Ajax in do konca grozil še ukrajinskemu Šahtarju Donecku, toda Robertu Beriću in soigralcem je zmanjkalo le nekaj centimetrov. Dobesedno.
Berić je z Dunajčani izgubil prvo tekmo na domačem stadionu, na povratnem obračunu na "nevtralnem" igrišču v Lvivu pa so po hitrem vodstvu "knapov" slovenski reprezentant in soigralci tekmo obrnili na glavo in v prvem polčasu celo povedli.

Po izenačenju Šahtarja je tekma brez pravih priložnosti prišla v infarktni zaključek, kjer je Krčan zapravil izjemno priložnost z glavo, soigralec Philipp Prosenik pa je v praktično zadnjem napadu v 95. minuti zadel vratnico.

"Zelo smo žalostni, a kar je, je. Vse gole v karieri bi zamenjal za tega v zadnji minuti," je po tekmi dejal Berić, ki je bil na robu solz. "Moja prihodnost? Zdaj ni čas za govorjenje o tem ..." je še dodal skrušeni Krčan.

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.