Šport > Nogomet
15 ogledov

Berić: Vse gole bi zamenjal za tega

robert berić rapid EPA
Krčan je imel v zaključku povratne tekme proti Šahtarju na glavi odločilni zadetek, ki bi Rapid popeljal v skupinski del Lige prvakov, toda tokrat ni bil dunajski heroj.

Dunajski Rapid je bil hit letošnjih kvalifikacij za uvrstitev v Ligo prvakov, izločil je standardnega udeleženca skupinskega dela Ajax in do konca grozil še ukrajinskemu Šahtarju Donecku, toda Robertu Beriću in soigralcem je zmanjkalo le nekaj centimetrov. Dobesedno.
Berić je z Dunajčani izgubil prvo tekmo na domačem stadionu, na povratnem obračunu na "nevtralnem" igrišču v Lvivu pa so po hitrem vodstvu "knapov" slovenski reprezentant in soigralci tekmo obrnili na glavo in v prvem polčasu celo povedli.

Po izenačenju Šahtarja je tekma brez pravih priložnosti prišla v infarktni zaključek, kjer je Krčan zapravil izjemno priložnost z glavo, soigralec Philipp Prosenik pa je v praktično zadnjem napadu v 95. minuti zadel vratnico.

"Zelo smo žalostni, a kar je, je. Vse gole v karieri bi zamenjal za tega v zadnji minuti," je po tekmi dejal Berić, ki je bil na robu solz. "Moja prihodnost? Zdaj ni čas za govorjenje o tem ..." je še dodal skrušeni Krčan.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.