Berić znova na igrišču

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po dolgotrajni odsotnosti zaradi poškodbe kolena se je na treninge St. Etienna vrnil slovenski reprezentančni napadalec Robert Berić.
Oglej si celoten članek

V minuli sezoni 12. nogometaš na lestvici za nagrado zlati čevelj, v avstrijski ligi je za Rapid zabil 27 zadetkov, že trenira s soigralci pri St. Etiennu. Robert Berić je bil sicer z zelenic odsoten od začetka novembra, ko ga je na vročem lokalnem derbiju z Lyonom grdo pokosil Jordan Ferri.

Berić je bil na začetku sezone 2015/16 najučinkovitejši slovenski nogometaš, saj je za svoj nekdanji klub iz Dunaja in zdajšnji St. Etienne na 22 tekmah v različnih tekmovanjih dosegel 11 golov, pohvalil pa se je lahko tudi s sedmimi podajami. Prav tako je bil strelec gola za Slovenijo na tekmi z Estonijo septembra lani.

Berić je v poletnem prestopnem roku za sedem miljonov okrepil St. Etienne, svojo zgodbo v Franciji pa hitro odprl tudi z nekaj zadetki. Njegova poškodba je bila tako hud udarec za najtrofejnejši klub v zgodovini francoskega prvenstva, St. Etienne in Marseille sta osvojila po deset naslovov državnega prvaka Francije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.