Berlusconi: "Mario, oprosti"

Foto: EPA
Foto: EPA
Predsednik AC Milana Silvio Berlusconi se je opravičil Mariu Balotelliju, potem ko ga je užalil na slovesnosti ob podelitvi zlate žoge.
Oglej si celoten članek

Silvio Berlusconi je na podelitvi zlate žoge dejal, da je Mario Balotelli "gnilo jabolko, ki okuži vsako moštvo, v katerem je, in da bi to storil tudi v Milanu".

Kontroverzni politik se je sedaj opravičil za svojo izjavo, a zanikal, da bi bil italijanski reprezentant tarča rossonerov v zimskem prestopnem roku. "Kar sem rekel, sem izjavil v kontekstu, da so pozitivni ljudje dobrodošli v slačilnici in da dobro delujejo na vzdušje, nekateri pa ne. Nisem imel v mislih Balotellija in žal mi je, da je vse skupaj izpadlo kot nekaj, kar je uperjeno proti njemu," je bil v pogovoru za Sky Sport Italia spravljiv "zadnji rimski cesar".

"Ali bi Mario še lahko prišel v Milan? Nihče iz našega kluba se ni pogovarjal z njim. Niti jaz niti podpredsednik kluba Adriano Galliani ga nisva določila kot tarčo v tem prestopnem roku," je glede možnega prihoda kontroverznega Italijana ganskih korenin povedal nekdanji italijanski premier. V zadnjih dneh se je namigovalo, da bi Milan lahko odkupil Balotellija iz Manchestra Cityja, kjer je zakuhal že kar nekaj incidentov. Alexandre Pato je namreč že odšel iz kluba, na izhodnih vratih pa naj bi bil tudi Brazilec Robinho.

A pretkani Silvio je zatrdil, da se moštvo iz prestolnice mode vseeno ozira po tržišču. "Rad bi, da se pozimi okrepimo. Gallianiju vseskozi sugeriram, koga si želim videti v našem klubu. Obstaja nekaj igralcev, ki se mi zdijo zanimivi, takšni, ki jih lahko dobimo že do konca januarja. A ne bom povedal imen. Rekli so mi, da jih ne smem. Galliani mi je dejal: 'Predsednik, ne govorite o imenih, če želite, da bomo uspešni'," je zaključil Berlusconi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.