Šport > Nogomet
75 ogledov

Berlusconi: "Mario, oprosti"

Berlusconi navijači AC Milan Milanello fotografiranje slika EPA
Predsednik AC Milana Silvio Berlusconi se je opravičil Mariu Balotelliju, potem ko ga je užalil na slovesnosti ob podelitvi zlate žoge.

Silvio Berlusconi je na podelitvi zlate žoge dejal, da je Mario Balotelli "gnilo jabolko, ki okuži vsako moštvo, v katerem je, in da bi to storil tudi v Milanu".

Kontroverzni politik se je sedaj opravičil za svojo izjavo, a zanikal, da bi bil italijanski reprezentant tarča rossonerov v zimskem prestopnem roku. "Kar sem rekel, sem izjavil v kontekstu, da so pozitivni ljudje dobrodošli v slačilnici in da dobro delujejo na vzdušje, nekateri pa ne. Nisem imel v mislih Balotellija in žal mi je, da je vse skupaj izpadlo kot nekaj, kar je uperjeno proti njemu," je bil v pogovoru za Sky Sport Italia spravljiv "zadnji rimski cesar".

"Ali bi Mario še lahko prišel v Milan? Nihče iz našega kluba se ni pogovarjal z njim. Niti jaz niti podpredsednik kluba Adriano Galliani ga nisva določila kot tarčo v tem prestopnem roku," je glede možnega prihoda kontroverznega Italijana ganskih korenin povedal nekdanji italijanski premier. V zadnjih dneh se je namigovalo, da bi Milan lahko odkupil Balotellija iz Manchestra Cityja, kjer je zakuhal že kar nekaj incidentov. Alexandre Pato je namreč že odšel iz kluba, na izhodnih vratih pa naj bi bil tudi Brazilec Robinho.

A pretkani Silvio je zatrdil, da se moštvo iz prestolnice mode vseeno ozira po tržišču. "Rad bi, da se pozimi okrepimo. Gallianiju vseskozi sugeriram, koga si želim videti v našem klubu. Obstaja nekaj igralcev, ki se mi zdijo zanimivi, takšni, ki jih lahko dobimo že do konca januarja. A ne bom povedal imen. Rekli so mi, da jih ne smem. Galliani mi je dejal: 'Predsednik, ne govorite o imenih, če želite, da bomo uspešni'," je zaključil Berlusconi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.