Bernie in Flavio prodajata QPR

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vse bolj jasno je, da Bernie Ecclestone in Flavio Briatore prodajata večinski delež v QPR, ki je ob povratku v Premier League izgubil z 0:4. Najverjetnejši kupec: Tony Fernandes.
Oglej si celoten članek

Queens Park Rangers (QPR) so se po 15 letih vrnili v Premier League in za uvod visoko izgubili (Bolton jih je nadigral s 4:0). Takoj je postalo jasno, da s skorajda enako ekipo, kot so lani osvojili Championship, v eliti pač ne morejo biti konkurenčni. Večinski solastnik Bernie Ecclestone je že po koncu lanske sezone napovedal, da ne bo zapravljal za okrepitve. Zdaj pa vse kaže, da je delež v klubu prodal in mastno zaslužil. A na "oblasti" bi utegnil ostati človek, povezan s formulo 1.

Sobotno tekmo si je ob Ecclestonu in Flaviu Briatoreju (skupaj imata 70-odstotni delež v klubu) ogledal tudi malezijski poslovnež Tony Fernandes. Ta ni le večinski lastnik letalske družbe Air Asia, temveč tudi lastnik moštva formule 1 Lotus. Že nekaj dni se po Londonu govori, da naj bi bil on potencialni kupev QPR. "Morali bomo počakati. Vem, da je zelo zainteresiran. Potrebujemo finančno stabilnost," je na vprašanje o morebitnem prihodu Fernandesa odgovoril trener Rangersov, Neil Warnock. Fernandes je pred leti poskušal kupiti West Ham, katerega navijač je.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.