Šport > Nogomet
20 ogledov

Bernie in Flavio prodajata QPR

briatore fernandes queens park rangers 2011 Reuters
Vse bolj jasno je, da Bernie Ecclestone in Flavio Briatore prodajata večinski delež v QPR, ki je ob povratku v Premier League izgubil z 0:4. Najverjetnejši kupec: Tony Fernandes.

Queens Park Rangers (QPR) so se po 15 letih vrnili v Premier League in za uvod visoko izgubili (Bolton jih je nadigral s 4:0). Takoj je postalo jasno, da s skorajda enako ekipo, kot so lani osvojili Championship, v eliti pač ne morejo biti konkurenčni. Večinski solastnik Bernie Ecclestone je že po koncu lanske sezone napovedal, da ne bo zapravljal za okrepitve. Zdaj pa vse kaže, da je delež v klubu prodal in mastno zaslužil. A na "oblasti" bi utegnil ostati človek, povezan s formulo 1.

Sobotno tekmo si je ob Ecclestonu in Flaviu Briatoreju (skupaj imata 70-odstotni delež v klubu) ogledal tudi malezijski poslovnež Tony Fernandes. Ta ni le večinski lastnik letalske družbe Air Asia, temveč tudi lastnik moštva formule 1 Lotus. Že nekaj dni se po Londonu govori, da naj bi bil on potencialni kupev QPR. "Morali bomo počakati. Vem, da je zelo zainteresiran. Potrebujemo finančno stabilnost," je na vprašanje o morebitnem prihodu Fernandesa odgovoril trener Rangersov, Neil Warnock. Fernandes je pred leti poskušal kupiti West Ham, katerega navijač je.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.