Bernie prodal QPR, Spurs morda Modrića

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tottenham je po več tednih vztrajanja, da ne bo prodal Luke Modrića, le popustil. Novica dneva iz Premier League pa je prodaja Queens Park Rangersov. Bernie Ecclestone je svoj večinski delež prodal malezijskemu milijarderju Tonyju Fernandesu.
Oglej si celoten članek

Preobrat v taboru Tottenhama pripravljeni so na prodajo hrvaškega reprezentanta Luke Modrića. "Imamo dve možnosti – ali obdržimo fantastičnega igralca ali pa ga prodamo, dobimo veliko denarja in pripeljemo štiri okrepitve in imamo na tak način boljšo ekipo," nov načrt razkriva trener Londončanov Harry Redknapp. "Želim, da ostane, a če že želi oditi, potem jaz želim več novih igralcev." Napake izpred nekaj let, ko so Dimitra Berbatova prodali zadnji dan prestopnega roka in nato ostali brez časa,da bi zanj našli zamenjavo v napadu, ne bodo ponovili, dodaja Redknapp. Modrić ta četrtek ne bo igral na tekmi kvalifikacij za Evropsko ligo proti Heartsu. Uradno zaradi poškodbe, neuradno pa je to dokaz, da očitno utegne zapustiti klub.


Kdo bi torej utegnil zamenjati Modrića? Vezno vrsto bi okrepili s Scottom Parkerjem (West Ham), ki pa ga želi tudi Queens Park Rangers, ali pa z Lassano Diarrajem (Real Madrid). Najbližje pa so podpisu pogodbe z napadalcem Emmanuelom Adebayorjem (član Manchester Cityja, ki je bil lani na posoji pri Realu). "Prepričan sem, da bi naši navijači vzljubili Adebayorja, saj se je skregal z Arsenalom. Arsenalovi navijači ga sovražijo, tako da ga bodo naši vzljubili," pove Redknapp.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.