Šport > Nogomet
22 ogledov

Bernie prodal QPR, Spurs morda Modrića

Luka Modric in Scott Parker Žurnal24 main
Tottenham je po več tednih vztrajanja, da ne bo prodal Luke Modrića, le popustil. Novica dneva iz Premier League pa je prodaja Queens Park Rangersov. Bernie Ecclestone je svoj večinski delež prodal malezijskemu milijarderju Tonyju Fernandesu.

Preobrat v taboru Tottenhama pripravljeni so na prodajo hrvaškega reprezentanta Luke Modrića. "Imamo dve možnosti – ali obdržimo fantastičnega igralca ali pa ga prodamo, dobimo veliko denarja in pripeljemo štiri okrepitve in imamo na tak način boljšo ekipo," nov načrt razkriva trener Londončanov Harry Redknapp. "Želim, da ostane, a če že želi oditi, potem jaz želim več novih igralcev." Napake izpred nekaj let, ko so Dimitra Berbatova prodali zadnji dan prestopnega roka in nato ostali brez časa,da bi zanj našli zamenjavo v napadu, ne bodo ponovili, dodaja Redknapp. Modrić ta četrtek ne bo igral na tekmi kvalifikacij za Evropsko ligo proti Heartsu. Uradno zaradi poškodbe, neuradno pa je to dokaz, da očitno utegne zapustiti klub.


Kdo bi torej utegnil zamenjati Modrića? Vezno vrsto bi okrepili s Scottom Parkerjem (West Ham), ki pa ga želi tudi Queens Park Rangers, ali pa z Lassano Diarrajem (Real Madrid). Najbližje pa so podpisu pogodbe z napadalcem Emmanuelom Adebayorjem (član Manchester Cityja, ki je bil lani na posoji pri Realu). "Prepričan sem, da bi naši navijači vzljubili Adebayorja, saj se je skregal z Arsenalom. Arsenalovi navijači ga sovražijo, tako da ga bodo naši vzljubili," pove Redknapp.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.