Bertoncelj določil še zadnja dva potnika na Novoletno turnejo

Foto: Epa
Foto: Epa
Bertoncelj je v ekipo uvrstil še Zajca in Bartola.
Oglej si celoten članek

Selektor slovenske reprezentance v smučarskih skokih Gorazd Bertoncelj je po današnjem treningu v Planici določil šest skakalcev, ki bodo nastopili na novoletni turneji.

Foto: Profimedia Gorazd Bertoncelj

Peter Prevc, Anže Lanišek, Domen Prevc in Rok Justin so imeli zagotovljeno mesto v ekipi, po današnjem treningu pa bosta v Oberstdorf odpotovala še Timi Zajc in Tilen Bartol.

Novoletna turneja se bo začela s sobotnimi kvalifikacijami ob 16.30 v Oberstdorfu, v nedeljo (17.30) sledi prva tekma, nato se skakalci selijo v Garmisch-Partenkirchen (1. januar/14.00), Innsbruck (4./14.00) in Bischofshofen (6./17.15).

Vstal iz pepela Prevčeve delnice skočile v nebo, tako visoko ga cenijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.