Bertuzzi k Flamesom

Foto: Žurnal24 Todd Bertuzzi bo odslej vihtel hokejsko palico v dresu Calgaryja.
V severnoameriški hokejski ligi NHL se je zvrstilo kar nekaj prestopov: Todd Bertuzzi je odšel v Calgary Flamese, Pittsburgh Penguinsi pa so se okrepili s Fincem Jannejem Pesonenom.
Oglej si celoten članek

Hokejist Todd Bertuzzi, ki je za severnoameriško moštvo NHL Vancouver Canucks dosegel 46 golov, je podpisal dveletno pogodbo z moštvom Calgary Flames. Triintridesetletnik je minulo sezono v dresu Anaheim Ducksov, s katerimi je podpisal dveletno osem milijonov dolarjev vredno pogodbo, zbral 14 golov in 26 podaj, a so se mu pri moštvu odpovedali. Bertuzzi, tudi dvakratni udeleženec tekem zvezd all star, je v ligi NHL odigral 12 sezon, skupaj pa za Anaheim Ducks, Detroit Red Wings, Florida Panthers in Vancouver Canucks zbral 240 golov in 340 podaj.

Finski napadalec, 26-letni Janne Pesonen, ki je minulo sezono odigral v elitni finski ligi, je podpisal enoletno pogodbo s severnoameriškim hokejskim moštvom NHL Pittsburgh Penguins. Večletno pogodbo pa je z moštvom Minnesota Wild podpisal 26-letni češki branilec Tomaš Mojžiš, ki je doslej v NHL odigral le 13 tekem; za Vancouver in St. Louis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.